03 Απριλίου 2015

Αμφισβητούμε έμπρακτα τον κουκουλονόμο, γι' αυτό από σήμερα σταματάμε να δίνουμε το «παρών» στα αστυνομικά τμήματα

Από την πλευρά μας, ως αγωνιστές που συμμετείχαμε στην ανακατάληψη της Villa Amalias και με την επακόλουθη σύλληψή μας κατηγορηθήκαμε με βάση τον κουκουλονόμο και μας επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (παρουσίας στα αστυνομικά τμήματα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα), δηλώνουμε ότι:Αμφισβητούμε έμπρακτα τον κουκουλονόμο, γι' αυτό από σήμερα σταματάμε να δίνουμε το «παρών» στα αστυνομικά τμήματα, αρνούμενοι τη συνέχιση του καθεστώτος ιδιότυπης ομηρίας που μας έχει επιβληθεί.
Προτάσσουμε τους κοινούς αγώνες εντός και εκτός των τειχών, ενάντια στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιβάλλεται μέσω της «αντιτρομοκρατικής» νομοθεσίας.

Παλεύουμε μαζί με τους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’, για την κατάργηση του τρομονόμου (187 και 187α) και του κουκουλονόμου, για την οριοθέτηση της χρήσης του DNA και την κατάργηση της βίαιης λήψης του, ενάντια στην εκδικητική παράταση της φυλάκισης του πολυτραυματία Σ. Ξηρού, αλλά και ενάντια στην ποινικοποίηση των φιλικών και συγγενικών σχέσεων.
Από την πλευρά μας, ως αγωνιστές που συμμετείχαμε στην ανακατάληψη της VillaAmalias και με την επακόλουθη σύλληψή μας κατηγορηθήκαμε με βάση τον κουκουλονόμο και μας επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (παρουσίας στα αστυνομικά τμήματα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα), δηλώνουμε ότι:

- Αμφισβητούμε έμπρακτα τον κουκουλονόμο, γι' αυτό από σήμερα σταματάμε να δίνουμε το «παρών» στα αστυνομικά τμήματα, αρνούμενοι τη συνέχιση του καθεστώτος ιδιότυπης ομηρίας που μας έχει επιβληθεί.

-Συντασσόμαστε με το αίτημα των απεργών πείνας για την κατάργηση του κουκουλονόμου και στηρίζουμε την επιλογή των διαδηλωτών να αυτοπροστατεύονται από τις κατασταλτικές επιθέσεις και μεθοδεύσεις των κρατικών μηχανισμών.

Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.


Κάποιοι που συμμετείχαμε στην ανακατάληψη της Villa Amalias

  1. Βασίλης Χ.
  2. Δημοσθένης Β.
  3. Ιωάννης Κ.
  4. Ελένη Τ.
  5. Κώστας Φ.
  6. Δημήτρης Κ.
  7. Χριστίνα Σ.
  8. Αλέξανδρος Ζ.
  9. Έλενα Ο.
  10. Φίλιππος Δ.
  11. Δημήτρης Π.
  12. Μαρία Π.
  13. Μιχάλης Μ.
  14. Παύλος Κ.
  15. Νικόλαος Δ.
  16. Μαρία Κ.
  17. Απόστολος Σ.
  18. Γεώργιος Β.
  19. Μιχάλης Κ.
  20. Γιώργος Δ.
  21. Βασιλική Μ.
  22. Νίκος Χ.
  23. Χρήστος Σ.
  24. Αφροδίτη Κ.
  25. Άρτεμις Β.
  26. Νίκος Θ.
  27. Ελένη Φ.
  28. Γιώργος Π.
(Το κείμενο αυτό έχει κατατεθεί αυτούσιο στον εισαγγελέα με τα πλήρη στοιχεία μας)

indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου